Воскресенье, 05.05.2024, 02:03

+38 067 502 55 17
+38 050 441 22 11
e-mail: vspir@i.ua

Главная
· RSS
Меню сайта




Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Главная » Архив материалов
Сьогодні, 18 травня, о 10.00 заступник Глави Секретаріату Президента України - Представник Президента України у Конституційному Суді та Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук зустрілася з організаторами мітингу протесту та окремо - учасниками акції проти заборони грального бізнесу в Україні.
Як відомо, з 12 травня ц.р. розпочалася акція протесту проти законодавчої заборони грального бізнесу в Україні. Організатори наголошують, що це загрожує безробіттям у цій сфері понад 200 тисячам працівників та банкрутством десятків підприємств.
Під час зустрічі з лідерами мітингу - Віце-президентом Української асоціації діячів грального бізнесу Г.Трипульським та представником мітингувальників І.Смирновою - М.Ставнійчук наголосила, що Президент України готовий проаналізувати всі пропозиції, зокрема правового характеру, щодо врегулювання ситуації з гральним ... Читать дальше »
Просмотров: 714 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

Уважаемые господа,
 
Мы, работники, легальные операторы игорного бизнеса, обращаемся к вам с настоящим открытым письмом, в котором просим остановить анархию и политическую спекуляцию вокруг игорного бизнеса, вызванную трагическими событиями в г.Днепропетровске.
 
Как вам известно, ночью 7 мая в Днепропетровске в зале игровых автоматов ООО "Метро-Джек-Пот" произошел взрыв, в результате которого погибли девять человек, еще 11 были госпитализированы с ранениями различной степени тяжести. Это, безусловно, трагическое событие, требующее детального изучения, повлекло за собой ряд скоропалительных и неправовых действий со стороны правительства и силовых структур.
 
Не разобравшись до конца в ситуации и не выяснив официальных причин трагедии, украинское правительство в тот же день издало Распоряжение №494-р, в котором поручило большинству правоохранительных и контролирующих органов фактически уничтожить игорный бизнес!
 
Начиная ... Читать дальше »
Просмотров: 749 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

18 травня 2009 року о 09.00 під стінами Секретаріату Президента на вул. Банковій розпочнеться мітинг протесту працівників гральної індустрії України.
Тисячі осіб з усієї України протестуватимуть проти миттєвої та повної заборони грального бізнесу, що позбавить їх робочик місць та стабільної заробітної плати, а бюджет країни - істотних надходжень.
Мітинг буде продовженням акції, що проходила 12 травня 2009 року перед будівлями Верховної Ради і Кабінету міністрів, коли близько п'яти тисяч осіб з усіеєї України виступили проти поспішної заборони грального бізнесу.
Працівники грального бізнесу обурені, що нещодавні трагічні події в Дніпропетровську спричинили політичні спекуляції, в результаті яких без роботи можуть залишитися 200 тис. зайнятих в галузі осіб. Вибух в одному із залів ігрових автоматів став причиною масовик перевіро ... Читать дальше »
Просмотров: 807 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

 15 мая 2009 года в Верховном совете Украины был принят Закон «О запрете игорного бизнеса в Украине».
Вопреки экспертным выводам он был принят без учёта его экономических и социальных последствий.
- Менеджеры и маркеры, уборщицы и программисты , техники и секретари, грузчики и бухгалтера, 200 000 человек в одну минуту лишились реальных легальных рабочих мест.
- Многие из них были единственными кормильцами в семье. Во время кризиса найти новое место работы такому количеству людей будет невозможно.
- Практически каждый потерявший работу имеет кредит в банке, который нечем будет выплачивать:
Сегодня спасти нас может гарант Конституции, Президент Украины - В. А. Ющенко, наложив вето на Закон «О запрете игорного бизнеса в Украине».

Наши требования:
1.         сохранить наши ра ... Читать дальше »
Просмотров: 631 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

Віктор Ющенко проведе додаткові консультації перед тим, як ухвалити остаточне рішення щодо Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні», який був прийнятий Верховною  Радою 15 травня. 

Про це Президент України повідомив під час прес-конференції, що відбулася після засідання Ради НСНУ. 

Глава держави зауважив, що Закон не вирішує самої проблеми по суті і призводить до тінізації і корупції у цій сфері. «Закон дихає популізмом і відкидає нас від відповіді по суті. Залишається за бортом державне регулювання цієї проблеми. Ні уряд, ні парламент не висловилися професійно», – сказав Президент.
Віктор Ющенко наполягає на тому, що уряд і парламент мають ефективно вирішити цю проблему через прийняття дієвих рішень. «Я готовий спонукати і уряд, і парламент до того, щоб ми мали працююче рішення по цьому  ... Читать дальше »
Просмотров: 742 | Добавил: Admin | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

25 марта парламентский Комитет по вопросам предпринимательства, промышленной и регуляторной политики провел слушания по теме "Пути законодательного урегулирования вопросов по организации и проведению азартных игр в Украине".

Мероприятие можно назвать уникальным: на нем присутствовали представители большинства субъектов, занятых в данной сфере, а также почти всех регулирующих и контролирующих органов. Свое виденье и анализ о сложившейся на игорном рынке ситуации высказали представители различных госструктур и компетентных органов – Министерств ... Читать дальше »

Просмотров: 1284 | Добавил: Admin | Дата: 26.03.2008 | Комментарии (0)

На 25.03.2008 р. призначено слухання у Комітеті Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва за участю членів Комітету, народних депутатів, представників силових структур, центральних державних органів, представників громадських організацій, галузевих організацій роботодавців, закордонних фахівців у сфері грального бізнесу, на якому будуть обговорюватись положення нового законопроекту який розроблявся робочою групою на базі Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва. Новий законопроект повинен об’єднати більш досконалі положення раніше розроблених трьох законопроектів, але відхилених Комітетом Верховної Ради України з пит ... Читать дальше »

Просмотров: 1242 | Добавил: Admin | Дата: 18.03.2008 | Комментарии (1)

14.03.2008 р. о 11-00 год. – відбулося засідання Громадської колегії Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва. «ВСПІР» також брала участь у цьому засіданні на якому згідно порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Стан реалізації пропозицій, висловлених під час Форум «влада і бізнес – партнери» та наданих Європейською бізнес-асоціацією.

... Читать дальше »
Просмотров: 1197 | Добавил: Admin | Дата: 18.03.2008 | Комментарии (0)

13.03.2008 р. о 12-00 год. – було проведено засідання Сторони роботодавців Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України, на якому згідно з порядком денним було розглянуто наступні питання:

1. Про участь у складі Національної ради Української Федерації роботодавців охорони здоров’я та Всеукраїнської Федерації туристичних агентств, готелів і санаторно-курортних організацій.

2. Про ... Читать дальше »

Просмотров: 1203 | Добавил: Admin | Дата: 18.03.2008 | Комментарии (0)

13.03.2008 р. відбулося зібрання Всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців (ВООР), де був схвалений текст Угоди про спільне зібрання повноважних представників Всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців як вищий представницький орган. Ця Угода закріплює порядок встановлення між собою спільно скоординованих і погоджених взаємовідносин ВООР. «ВСПІР» також брала участь у цьому засіданні, яке крім схвалення тексту Угоди, прийняла участь у розгляді інших питань порядку денного, який включав також питання:

1. Про перерозподіл місць між всеукраїнськими об’єднаннями організа ... Читать дальше »

Просмотров: 1216 | Добавил: Admin | Дата: 18.03.2008 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 »
Copyright MyCorp © 2024
Наш опрос
Нужно ли объединяться игорным компаниям?
Всего ответов: 152


Архив
Статистика
Создать бесплатный сайт с uCoz